A www.nagyonjo.eu oldalain lehetőséget teremtünk Önnek üzleteink kínálatának részletes megtekintésére, valamint üzleteink felkeresése nélküli vásárlásra is. Nem egy független, csupán virtuálisan létező üzletből vásárol tehát, ha megtisztel bennünket bizalmával, hanem évtizedes tapasztalatokkal bíró szaküzleteinket érheti el számítógépe mellett ülve. Természetesen örömmel látjuk üzleteinkben is, ahol hozzáértő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére szakszerű felvilágosítással.

A rendszer használata

A könnyű áttekinthetőség érdekében a termékeket csoportokba rendeztük, amely termékcsoportokat a lap bal oldalán találja. A kiválasztott csoportra kattintva megtekintheti a csoportba tartozó termékeket. Hogy segítsük döntését, az újdonságokat és a különleges ajánlatainkat külön megjelöljük Önnek. Ha egy Ön által jól ismert termékre van szüksége, akkor akár már e listából is közvetlenül a virtuális bevásárlókosarába teheti. Ha további részleteket szeretne megtudni, a listából kiválasztott termékre kattintva megtalálja annak minden fontos adatát, képét. Amennyiben a termék elnyerte tetszését, beteheti virtuális bevásárlókosarába. Kosara tartalmát jobboldalt a fejlécben mindíg figyelemmel kísérheti, annak címsorára kattintva lenyithatja a részletekért. Mindeközben tovább böngészheti kínálatunkat.

Ha összegyűjtötte kosarában a kívánt termékeket, a "Fizetés" gombra kattintva tekintheti meg kosarának részleteit. Ekkor tudja megadni az egyes tételekhez tartozó darabszámot is (ha esetleg nem egy darabra van valamiből szüksége). Természetesen szabadon törölhet is tételeket, amennyiben meggondolta magát.

A termékek áraként minden esetben a bruttó fogyasztói árat tűntetjük fel magyar forintban. (A fizetéskor ettől függetlenül összegezzük majd a termékek árának ÁFA-tartalmát is, hátha valamelyik kedves vevőnknek ez hasznos lehet.)

Ha minden pontosan megfelel az igényeinek, a "Fizetés" gombbal hajthatja végre a tranzakciót. A vásárláshoz regisztráció* vagy bejelentkezés* szükséges. Amennyiben még nem regisztrált vásárlónk, ezt könnyen megteheti akár itt a vásárláskor, email címe megadásával. Természetesen a szállítási cím-adatokra is szükség lesz*, de visszatérő vásárlóinknak ezt már nem szükséges újra megadniuk.

Regisztráció

Internetes üzletünkben való vásárláshoz regisztráció szükséges. A regisztráció természetesen ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár.

* A regisztráció során szükséges adatokat KIZÁRÓLAG a kapcsolattartás, a szállítás és a számlázás érdekében kérjük. Az adatok csak üzletünk munkatársa, a rendszer adminisztrátora számára láthatóak. A szállítást végző munkatársunk csak a szállítási címet és a vevő nevét kapja meg. Az adatokból nem képzünk címlistát; a regisztráció visszaigazolását követően kizárólag az aktuális tranzakciók ügyében lépünk kapcsolatba vásárlóinkkal.

A REGISZTRÁCIÓ SORÁN MEGADOTT ADATOKAT SEM RÉSZLETEIBEN, SEM EGÉSZÉBEN; SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM BOCSÁTJUK HARMADIK FÉL RENDELKEZÉSÉRE.

Vásárlás

A fizetés - amennyiben nem üzleteinkben hanem honlapunkon keresztül vásárol - utánvéttel vagy bankkártyával történik.

Eladó: Márvány Kft. • 1024 Budapest, Margit krt. 5/B • Adószám: 10832013-2-41 •  Cégjegyzékszám: 01-09-263286

Az eladóval illetve a saját tranzakcióival kapcsolatban minden információt megkaphat a 3 üzletünk valamennyi oldal alján megtalálható telefonszámain és a webshop HOTLINE-on nyitvatartási időben, ezen kívül pedig a szintén minden oldalon megtalálható email-címeinken. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésükre garanciális- és jótállási kérdésekben is, személyesen, telefonon vagy emailben.

A vásárlót a szerződéstől számított 14 napon belül megilleti az elállás joga, azaz akár indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ön visszajuttatja a terméket, mi 14 napon belül maradéktalanul visszafizetjük a pénzét.  Az elállással kapcsolatos igényét jelezheti telefonon, emailben - az oldalaink alján található 4 telefonszám és email cím bármelyikén -, de akár személyesen is az üzleteinkben. (» További információ az elállási jogról.)

Szállítás

A kínált termékek általában készletről, azonnal elérhetőek és három munkanapon belül kiszállítjuk a megrendelt terméket. Ha a termék éppen nincs raktáron és a beszerzése hosszabb időt venne igénybe, tájékoztatjuk Önt.

A szállítás díjtalan, ha rendelésének összértéke meghaladja az 50.000,- Ft-ot.
Ezen értékhatár alatti rendelések esetén a szállítás díja 1.500,- Ft.

Bankkártyás fizetés

Üzleteink és az internetes áruházunk részére az OTP Bank Rt. biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokolt haszáló kártya elfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az OTP Bank által fizetőoldalára, és a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a nagyonjo.eu oldalán. Webshopunk az Ön kártya, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége, kérjük, készítse elő kártyáját:

- Kártyaszám (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám)

- Lejárati dátum: (a kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám)

- Érvényesítési kód: (a kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni.

Áruházunkban az alábbi kártya típusokkal fizethet:

• Visa (dombornyomott)

• MasterCard (dombornyomott)

• American Express (dombornyomott)

• Electron (nem dombornyomott), kibocsátótól függően – ezen kártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben az Ön kártyáját kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet internetes áruházunkban Electron kártyájával. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz. Az OTP Bank által kibocsátott kártyák természetesen elfogadhatók.

• Maestro (nem dombornyomott) Az OTP Bank internetes fizetőfelületén bármely bank által kibocsátott Maestro kártya elfogadható. Az elfogadás feltétele, hogy az Ön kártyáját kibocsátó bank is támogassa a Maestro kártyák e-commerce tranzakciókra történő felhasználhatóságát. Kérjük, konzultáljon a bankjával!

Ide kattintva letölthető PDF fájlban az OTP Bank internetes kártya-elfogadásról szóló további tájékoztatója.

Annak ellenére, hogy a weboldalunk feltöltése során a lehető legnagyobb gondossággal járunk el, az árak és a műszaki paraméterek tekintetében a tévedés, elírás, változtatás jogát fenntartjuk.